Cauta
Go

PRODUSE

1 Accesorii 2 Componente auxiliare 3 Sisteme de transport si depozitare 4 Protectia muncii 5 Cuie si capse Aspiratoare Capsatoare cu acumulator Capsatoare pneumatice Ciocane rotopercutoare si demolatoare Compresoare Echipament-amenajari spatii verzi Ferastraie Ferastrau pentru debitat ceramica si piatra natura Lasere si nivele Masini de amestecat Masini de gaurit Masini de gaurit cu carota diamantata Masini de insurubat Masini multifunctionale Masini stationare Pistoale actionate cu gaz pentru batut cuie Pistoale cu acumulator __pentru batut cuie Pistoale manuale de batut __cuie pentru podea Pistoale pneumatice pentru batut cuie Polizoare de banc Polizoare unghiulare Suflante cu aer cald Unelte cu acumulatori Unelte pentru lemn Unelte pentru metal

CATALOG


Catalog 2017

Pro Tools

                       DESPRE  PRO TOOLS        

Firma noastra a fost infiintata in anul 1999, avand ca activitate comercializarea uneltelor si accesoriilor pentru constructii DEWALT.

Deoarece am cautat sa oferim clientilor nostri produse profesionale de inalta calitate si performanta am ales sa devenim distribuitori ai renumitului producator nord-american DEWALT si sa comercializand intreaga gama de produse si accesorii ale acestora. Societatea noastra dispune de un showroom propriu si de un atelier de reparatii specializat exclusiv pe uneltele acestei firme de asemenea echipa noastra se deplaseaza la sediul clientului pentru livrari si interventii service. Daca clientii nostrii au nelamuriri cu privire la domenile de aplicatii si performantele uneltei asiguram si consultanta tehnica.

 

                           DESPRE  DEWALT

 

                                          

                        1920                      1930                     1950                           1960

 

De peste 80 de ani DeWalt a castigat o experienta si o reputatie de producator al unora dintre cele mai performante scule si unelte pentru constructii. In 1923 Raymond DeWalt a inventat fierastraul radial care dupa decenii continua sa fie un standard al calitatii si durabilitatii. Acesta a fost inceputul unui lung drum, in care compania s-a dezvoltat devenind un partener de incredere.

                                                                

                        1971                               1992                                       2001 


                           DEWALT ASTAZI


Astazi compania DEWALT este unul dintre liderii mondial in domeniu si numarul unu in Statele Unite ale Americii in productia si comercializarea de unelte si scule profesionale. Proiectanti si ingineri experimentati lucreaza pentru a oferi clientilor produse de inalta tehnicitate, fiabile si rezistente. Toate procesele de productie sunt in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate precum si cu normele internationale de protectie a mediului inconjurator.

DWE397 DCD795D2 DW03050 18VDCS355D2 D25413
Unelte noi

Distributie scule si unelte in urmatoarele judete:


Alba Arad Arges Bacau
Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila
Brasov Bucuresti Buzau Calarasi
Caras-severin Cluj Constanta Covasna
Dimbovita Dolj Galati Giurgiu
Gorj Harghita Hunedoara Ialomita
Iasi Maramures Mehedinti Mures
Neamt Olt Prahova Salaj
Satu-mare Sibiu Suceava Teleorman
Timis Tulcea Vaslui Vilcea
Vrancea
DEWALT  |  PRO TOOLS  |  SCULE DEWALT  |  LISTA PRETURI  |  CERERE - OFERTA  |  PROMOTII  |  SERVICE  |  FAQ  |  CONTACT |  ANPC

Copyright 2012 - Pro Tools by silkweb ecommerce